Native apps

Mobilappar

Dina kunder finns i mobilen, vi skapar native och cross plattform applikationer som anpassas för likväl iOS som Android. Våra konsulter kan komma in för mindre projekt och hjälpa till under en ledighet om så behövs. Vi utlovar alltid snabba återkopplingar och en god kvalitet i kodningen. Prata med oss idag för en smidig lösning.

mobilappar
Låter du dina konkurrenter springa ifrån dig?

Du står för idén - vi bygger din app

Att bygga en app är lika roligt som utmanande. Våra konsulter har mångårig erfarenhet av att bygga mobil appar för både iOS som Android. Utvecklingsprocessen är mer tekniskt krävande än mobilanpassning för responsiva hemsidor, men samtidigt ger en app dig större möjligheter att skräddarsy innehåll och att nå ut till mobilanvändare på ett annorlunda sätt.

På Sweetopia kan vi hjälpa dig att förverkliga din app ide eller komplettera med en extra utvecklare till ditt befintliga team

Hur mycket kostar en mobilapp?

Det kostar dig dyrt...
Skämt åsido, allting beror på projektets komplexitet och hur många timmar som behövs läggas ner för att förverkliga grundidén. Om du vill bygga en enkel app kan det ta så lite som 30 timmar, men med mer komplexa appar kommer man enkelt upp i 10.000 timmar - för att inte tala om underhåll. Det är okej för oss, vi tar på oss både små som större uppdrag och kommer en offert innan påbörjat projekt.

Berätta om appen du vill förverkliga

Vi vill höra din idé! Vi lyssnar på dig och har den kompetensen som krävs för att förverkliga din app ide.

Visste du att:  Du finner inte bättre pris på apputveckling någon annan stans. Vi kan komma ner till 1/3 av priset gentemot våra konkurrenter.