Systemutveckling

Systemutveckling

Systemutvecklare i Sverige växer inte på träd, och kostnaden för dessa på konsultbasis stiger för varje år. Vi kan erbjuda dig en lösning som är kostnadseffektiv utan att tumma på kvalitén. När du väljer Sweetopia betalar du endast för effektiv tid och bidrar samtidigt till att skapa nya jobb i Afrika. Vi är agila och flexibla kring uppdragen och utlovar alltid att dessa mäts med svenska mått.

Systemutveckling i Stockholm

Då vi har vårat hjärta och bas i Stockholm så finner du oss också här. Om du är på jakt efter duktiga systemutvecklare i Stockholm är du alltid välkommen till att prata med oss på Sweetopia. Vi är flexibla vad gäller både ramverk som språk och kan hjälpa dig med allt ifrån:

  • Kubernetes, Docker, AWS,google Cloud, C#, Elixir, Pascal, Perl, Python, Ruby, Swift, .NET eller PHP.

Våra utvecklare tar på sig roller som involverad frontend, backend och fullstack.

Flexibiliteten baseras på en stor databas av erfarna och testade system och bjukvaru utvecklare som har erfarenheter av allt mellan mindre WordPress uppdrag till stora Django projekt med konstant uppehåll. Projekten leds tillsammans med våra svenska projektledare om inte du som kund vill ha direktkontakt med utvald konsult.

Systemutvecklare

Anlita en systemutvecklare?

Vi lyssnar på dina behov och hittar rätt person för just ditt uppdrag. Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri värdering och bli förvånad över den prisbild vi erbjuder